Nyqvist. Michael Nyqvist.

Nu när till och med analfabeter har läst milleniumtrilogin så är det såklart stor hysteri kring filmatiseringen av böckerna. Speciellt när Daniel Craig springer runt och är sexigt James Bondig/Michael Nyqvistig på Sveriges gator. Raaaw!


Nyqvist. Michael Nyqvist.

Om ni inte har lyckats att få en skymt av honom så har det sin förklaring. Han har nämligen en massa followers. Aha, Twitter, tänker ni, men icke! Utan det är ett gäng snubbar (eller snubbor) som ständigt cirkulerar runt honom. Som jävligt rappa satelliter typ. Och det är sant! Nästan alltihop!


Så här typ. Fast dansande. Och runt Daniel Craig.

”Men varför? Förklara varför!”, skriker ni då naturligtvis i kör.
”Jo, kören”, svarar jag då. ”Det är för att man inte ska kunna fota eller filma honom när han kilar runt på caféer, restauranger och sånt där privathäng. Det är väldigt finurligt uttänkt.”

Dr. No hade inte en chans! (Mest för att han fastnat i en glasburk)

Dock verkar det ju inte jättesmidigt att sörpla på en espresso samtidigt som ett tjog biffiga dudes (eller dudettes) knallar runt en hela tiden i någon slags livvaktardans. Men vem är jag att ifrågasätta Mr. Bonds metoder – se hur det gick för Dr. No, Goldfinger och han med den gyllene pickadollen. Så, ni har inte hört det av mig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: