Dynamit och knätofsar

Tänk vilken tur han har ändå, Jimmie. Som inte får komma på Nobelfesten alltså. Dels för att det verkar astrist att dansa slowfox i tighta skrevmördarbrallor med Lena Adelsohn Liljeroth eller lindy hop med Maud (huh!). Och att behöva lyssna på någon tongue tied kunglighet som stakar sig fram som den absolut sämsta vasaloppsåkaren genom alla tider lär ju vara döden.

Kungen

Dessutom var ju herr Nobel en hejare på dynamit om jag inte minns helt fel. Så frågan är om inte serveringsgänget skulle ha letat upp lite explosives i Alfreds gömmor när det fått reda på att en rasist i knätofsar och konstig mössa satt inklämd mellan prisade kemister och stiffa prinsessor. TNT i anklevern är ju en klassiker.

Så var glad J-dawg. Nobel hade kickat ditt ass tillbaka till 30-talet.


Årets outfit – måste ha!

Annonser

2 svar to “Dynamit och knätofsar”

 1. PhereinNikê Says:

  Hahaha! Ja… nog vore det något alltid! Eftersom ”folk” alltid tjatar om: ”NN fyller år idag, har ni några tomtebloss eller nåt att sätta i desserten???” så vill man ju bara gorma åt dem att: ”NÄÄÄÄÄ!!!!! SER DET UT SOM BUTTERICK’S DET HÄR TYCKER DU?!?!?!?”

  Men att stoppa en TNT i anklevern skulle ju faktiskt kunna vara något! (Även om det är synd på anklevern för det är vansinnigt gott) Om folk undrar vad som hände kan man ju bara le och säga:
  ”Jimmie fyllde år idag och vi tänkte oss en liten överraskning, men det var värst vad krut det var i det tomteblosset!” och jobba vidare!

  😀

 2. Peroni Says:

  Ha! ”Lika som bär” – våra Nobelfestposter.
  Fast ”Anklevern” tar nog priset.

  Bra skivet.
  Och tack för din kommentar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: