Snyting till snytarna

Så här i extremsnortider är det nästan omöjligt att inte studera folks snytningstekniker. Som på ICA igår. Inga namn, men ja, jag syftar på dig gubbe, 70-någonting. Jag må vara en något oerfaren näsfräsare och jag kanske famlar i mörkret här. Med vad är grejen med tygnäsdukar? (ok, nu lät jag lite som en dålig ståuppare), men det är helt jävla vidrigt om ni frågar mig (och det gör ni såklart). För att göra det hela lite extra osmakligt så ska man helst bröla ut sin nässaft så nära mitt fejs som möjligt och framförallt måste man ju spana in vad man lyckades pressa ut varje gång innan man knölar ihop snortrasan och pillar ner den i fickan.


Måste ha!

Nu är inte jag den mest hälsosamma människan i riket – kanske inte ens bland de tio hälsosammaste nuförtiden, men om man verkligen inte vill bli sjuk ska man då inte undvika att gnida in sitt ansikte i gammalt snor, handbaciller och ficksmuts gång på gång? Dessutom: när man pressar ut kroppsvätskor och kroppsklumpar (som typ snorbusar…och sånt) ur små kroppsöppningar så brukar ivarjefall jag vanligtvis bege mig till det lilla rummet med ett hjärta på dörren. Men det är ju bara jag.


Gezuntheit!

Förresten, ta inte illa upp alla äckelsnorare där ute. Jag skriver ju såklart i affekt och i morgon har jag säkert fått en kraftig förkylning och perspektiv på snoreriet.

 

Annonser

8 svar to “Snyting till snytarna”

 1. Kia Says:

  Läbbigast är väl ändå ”gubbsnytet”! Alltså snyt RAKT UT. Ingen näsduk varken av tyg eller papper. Bläääät
  Oftast hålls en borre för medan den andra tömmes.
  Ibland ska tydligen bägge borrar tömmas samtidigt. Dubbeläckel

  Tycker att det är som att bajsa offentligt. Eller tömma kroppen på vilken substans som helst, för den delen. Om de nu så gärna vill göra det när andra tittar kan de väl gå med i ngn slags klubb? Håller med om att hjärtedörren borde användas. Eller iaf hålla sig borta från oss andra.
  Isch för att ha en utsnytare framför sig på trottoaren – dels får man se det och sedan måste man gå förbi det som kom ut.
  Nämen fy vad jag gick igång på det här då!

 2. Máire Says:

  Jag känner en som hade sådant i näsan sina tre första år, fast ännu äckligare…. 🙂

  Máire

 3. iminarodastovlar Says:

  Ja fy gubbsnytet det är ju vidrigast!
  Tack för bilden föresten, där kom frukosten upp

 4. Drama Online Says:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: