En ulv i jägarkläder

Det här med vargjakt känns ganska lamt måste jag säga. I Örebro län är det tydligen 500 jägare som ska ta kål på två vargar. Det är sant! Fy fan vad trist att sitta där och frysa arslet av sig på sin lilla vingliga tältstol, dricka kallt kaffe (mest för att det är så mycket sprit i det iofs) och tvingas vara trist knäpptyst ifall man nu skulle råka springa på den där livsfarliga gråben som vi måste döda. DÖDADÖDADÖDA!


DÖDA!

Visst vore det lite mer sport om det var tvärtom – att vargarna var 500 och jägarna två. Eller åtminstone att vi gör så vartannat år, så vargarna kan få chansen att ge tillbaka efter slakten året innan. Är ju inte mer än rätt. Ser framför mig hur Lars-Urban och hans bästis djurbarnmördar-Ulf virrar omkring på darriga ben i skogen med sina söta små orangea fluffkepsar på sniskan och alldeles Blair Witch Project-panikslagna.

PAYBACK!

Annonser

Ett svar to “En ulv i jägarkläder”

  1. Veronica Berling Filipsson Says:

    Hahahaha! Ja!!! Skicka in förslaget vettja! Tror att det skulle vinna i en folkomröstning. 😀

    Jag förstår inte riktigt vargjakten här nere i söder, hur mycket hotar dessa 2 vargar boskap i Örebrotrakten liksom? I norr kan jag förstå om man vill skydda sitt boskap från fullkomlig slakt, men vore det inte bättre att låta vargstammen växa till sig ORDENTLIGT innan vi börjar skjuta av dem…?

    Tack för detta uppiggande inlägg, bilden är ju fantastisk! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: