Finnes: väldigt fin kropp

Vi kanske borde göra det här till någon slags söndagstradition igen? Ja det här med kontaktannonserna alltså. Det är ju trots allt på söndagar som livet vanligtvis visar sin mer sadistiska sida och ger sig på oss oskuldsfulla själar med dödsmördarångest, helgdiskberg och annat icke önskvärt. Det är ju då man behöver kontaktannonsfreaksen för att hålla livsgnistan vid liv!

3
Hej, 47 år, 182 lång, 82 kg, blyg, väl-
digt fin kropp, söker en tjej, kvinna
55-75.

Kommentar: Blyg kanske, men inte vidare blygsam. Kan folk vara snälla och sluta skriva ”hej” i annonserna!? Det känns inte seriöst alls.

2
Hello. Ett trevligt medelålders par
söker ett annat trevligt par för
gemensamma aktiviteter.

Kommentar: Jaha. Hello alltså. Hello? …HELLO!? Annonsmänniskorna har ju helt tappat fattningen. Och så ”hello” med en likgiltig punkt efteråt känns ju lite väl kaxigt och avslappnat. Va fan blir det nästa vecka som inledningsord? ”Ciao”, ”Salve” eller ”ACHTUNG!” kanske?

1
Hej, blondgrå, varm, blåaktiga ögon

vill träffa en kvinna. 60 åring, jag är
själv 65 år. Bor ensam i ett rum och
kök. Vill helst vara sambo, om det
går bra.

Kommentar: Ok nu ger jag upp. man ska tydligen säga hej. Orkar inte bli upprörd längre. Men den där annonsen har ändå vettet att vara sinnesjukt rolig rakt igenom. Den är alltså kopierad rakt av, in i minsta tecken. Är inte allting lite jättekonstigt här? Blondgrå. Det är nog första gången jag ens ser det ordet. Och så de blåaktiga ögonen – verkar vara en nyanserad man det här. Rent färgskalemässigt alltså. Och varm. Älskar att han lite ber om lov att få flytta från sin sketna lilla lya och in i sin 60-åriga kvinnas förhoppningsvis större hushåll. Men den är lite fin ändå, annonsen. Liksom spretig och nervös. Kom och bo hos mig gullgubbe!

Här kan ni läsa andra kontaktannonser jag skrivit om

Till startsidan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: